KAAI-GROEPMENU’S

Aanvraag dient 5 dagen op voorhand te gebeuren.

Winter

De menu is beschikbaar van 1 december tot 30 januari. Een all-in groepsformule voor 65 euro per persoon (incl. BTW, vanaf 10 personen)

Amuse

Amuse van de chef

Voorgerecht

Sashimi van tonijn met citrusgel en oestersaus

Hoofdgerecht

Zeebaarsfilet met chimichurri
of
Hertekalf met truffeljus

Beide met wintergroenten en kroketjes

Dessert

Fantasie van de chef

Inbegrepen dranken

Cava en fruitsap (tijdens aperitief)

Bier (Cristal Alken)

Huiswijnen

Frisdranken

Waters

Koffie/Thee

Na het eetfestijn is het nog mogelijk om onze bar te ontdekken tegen normale prijzen.

Irwin

Een all-in groepsformule voor 62,50 euro per persoon (incl. BTW, vanaf 10 personen)

Tapas

Assortiment van tapas eigen aan het moment

Amuse

Amuse van de chef

Menu diner: Surf & Turf

Ter zee

Combinatie van verschillende vissoorten naargelang het marktaanbod.

of

Ter land

Proeverij van rund: Ierse Angus (150 gr pp.) en Holstein (150 gr pp.) uit de Josper

De gerechten worden geserveerd met gegrilde groenten, krokante salade en steakhousefrieten.

Afsluiter

Zoetigheid van de chef

Inbegrepen dranken

Cava en fruitsap (tijdens aperitief)

Bier (Cristal Alken)

Huiswijnen

Frisdranken

Waters

Koffie/Thee

Na het eetfestijn is het nog mogelijk om onze bar te ontdekken tegen normale prijzen.

Croco

Een all-in groepsformule voor 45 euro per persoon (incl. BTW, vanaf 10 personen)

Amuse

Amuse van de chef

Menu diner: Surf & Turf

Vis van de maand

Assortiment van het moment op vel gebakken in de Josper met aangepaste garnituur.

of

Pluma Iberico

Schouderstuk van het Iberico-varken gegrild in de Josper, geserveerd met huisgemaakte appelchutney en afgewerkt met Ibericoham.

De gerechten worden geserveerd met gegrilde groenten, krokante salade en steakhousefrieten.

Afsluiter

Koffie met een zoetje

Inbegrepen dranken

Cava en fruitsap (tijdens aperitief)

Bier (Cristal Alken)

Huiswijnen

Frisdranken

Waters

Koffie/Thee

Na het eetfestijn is het nog mogelijk om onze bar te ontdekken tegen normale prijzen.

Alli

Een all-in groepsformule voor 57,5 euro per persoon (incl. BTW, vanaf 10 personen)

Tapas

Assortiment van tapas eigen aan het moment

Amuse

Amuse van de chef

Menu diner: Surf & Turf

Vis van de maand

Assortiment van het moment op vel gebakken in de Josper met aangepaste garnituur.

of

Pluma Iberico

Schouderstuk van het Iberico-varken gegrild in de Josper, geserveerd met huisgemaakte appelchutney en afgewerkt met Ibericoham.

De gerechten worden geserveerd met gegrilde groenten, krokante salade en steakhousefrieten.

Afsluiter

Zoetigheid van de chef

Inbegrepen dranken

Cava en fruitsap (tijdens aperitief)

Bier (Cristal Alken)

Huiswijnen

Frisdranken

Waters

Koffie/Thee

Na het eetfestijn is het nog mogelijk om onze bar te ontdekken tegen normale prijzen.